„Hurrah, de Schoole brannt aff!“ im Marienstift in Bawinkel

„De Theaterspellers“ ab jetzt auch auf Tournee in Altenheimen

Watt moje, watt moje, datt de jungen Lö van use plattdüttsche Theatergruppe dor mittreckt!

Wi hebbt wirklich tolle Schölkers – Schölkers mit Format – an use Schoole!

Kott vör Wiehnachten bint use Theaterspellers nämlich noa n‘ gemeinsamet Pizzaetten tosammen mit Bus noa Boawinkel föhrt, um denn ölleren Erwassenen van dat Marienstift ne Freude to maken.

Un ik kann ju seggen: Das was ne heller groate Freude. 60 Lö hebbt in denn Gemeinschaftsrum up use jungen Theaterspellers wochtet. Watt was dat dann n mojet Beld, as use 22 Schölkers doar in dat Altenheim introcken bint. Irgendwie heff doch ok gut in düsse advendliche un wiehnachtliche Botschaft inpasst.

Dat Publikum heff mitsungen, mitklascht und alle wassen heller gut tofree.

ALLERBESTEN DANK an all use Theaterspellers!!! Dat is einfach ne richtig fiene un symphatische Truppe!!!

Kommenden Frühling gäht de Tournee dann wieder. Dann stäht dat Stephanus-Huus up usen Plan. Doar könnt wi dann aber ok fien to Foote rovergoahn.